Societat
Societat 27/12/2011

Atraquen una joieria a punta de pistola a Tàrrega

Es desconeix la identitat dels dos autors del robatori, que encara no han sigut detinguts. Els Mossos has activat el dispositiu 'gàbia' en rebre l'avís, per controlar les entrades i sortides de la població. Poc després l'han desactivat sense haver obtingut resultats

Agències
1 min

TàrregaDos desconeguts han atracat a punta de pistola una joieria situada al centre de Tàrrega, segons han informat els Mossos d'Esquadra.
 Els fets han passat aquest matí. Els agents treballen per identificar i detenir els autors del robatori.

L'avís s'ha rebut a les 10.50 hores. Els Mossos han activat el dispositiu gàbia per controlar les entrades i sortides de la població. No obstant això, poques hores després s'ha posat punt final al dispositiu, sense que donés resultats.

El robatori s'ha comès a la joieria Banús, situada al número 48 de l'Avinguda Catalunya, al centre de la ciutat.

Segons ha informat a Efe un dels responsables de la joieria, dos desconeguts han entrat a la botiga, els han amenaçat amb una pistola i els han obligat a lliurar-los joies.

Els responsables de l'establiment estan fent un inventari del material per quantificar el botí i han assegurat que “tot ha estat molt ràpid”.

En el moment de l'atracament hi havia un client i dos empleats a la joieria.

Aquest és el tercer robatori amb intimidació que té lloc aquest any a Tàrrega, després dels assalts a una sucursal bancària, al març, i a una altra joieria, a l'octubre.

stats