TENDÈNCIES
Societat 05/08/2012

'Atrezzo' eròtic

Les joguines sexuals estan de moda i són sobretot femenines. El tapersex és una de les vies lúdiques per adquirir els objectes però cada cop hi ha més botigues enfocades a les dones

Irina Martí
1 min
Tapersex

Són una quinzena de dones, estan al voltant de la quarantena i es coneixen a través de l'escola dels fills. És dissabte i s'han reunit per sopar en un petit restaurant de Barcelona que ha obert aquest vespre especialment per a elles i que els ofereix un menú assequible, intimitat i, de postres, una sessió de tapersex. Gema Rivera ha desplegat tot l'assortiment de productes que carrega en una maleta amb rodetes i els explica les beceroles de les joguines eròtiques.

Elles l'observen, li fan preguntes ("No fa rampes?"), es passen els productes de mà en mà, tasten els que són per llepar, palpen els que es belluguen, es fan fotografies amb els més espectaculars (triomfa un vibrador cactus de triple estimulació de color rosa i amb llumetes) i sovint esclaten en riallades estrepitoses, com quan la Gema els ofereix peta zetas per fer més explosiu el sexe oral. "Per als homes hi ha poca cosa", afegeix, mostrant-los un parell de masturbadors. "Pobres –se'n compadeixen elles–. Que bàsics que són!"

La sessió dura un parell d'hores, el que triga la Gema a exhibir tot el mostrari, explicar com cal utilitzar cada joguina i donar-los uns quants consells.

Ho podeu llegir a l'Ara Premium

stats