Atropella mortalment una adolescent que portava un cotxet i fuig

La jove ha mort a l'hospital a causa de les ferides causades per l'envestida, que es va produir divendres a Gavà. El nadó i el noi que anaven amb la víctima van resultar il·lesos. La policia busca el conductor

Aquest diumenge a la matinada ha mort una noia de 17 anys per les ferides que va patir divendres, a les deu de la nit, després de ser atropellada per un vehicle a Gavà (Baix Llobregat). La jove travessava l'avinguda Joan Carles I per un pas de vianants. Anava amb el seu company i duien un cotxet amb un nadó.

Segons fonts municipals, el vehicle –un quatre per quatre, apunten alguns testimonis– va atropellar la menor, que va caure i es va donar un cop al cap a terra. Va ser ingressada a l'hospital de Bellvitge, on ha mort aquesta matinada. La víctima estava empadronada a Barcelona però vivia en un pis tutelat a Gavà. Tant el seu company com el nadó van resultar il·lesos.

La reconstrucció dels fets que permet fer la informació aportada pels testimonis indica que el conductor que va envestir la jove va frenar en un primer moment, però de seguida va continuar la marxa. Segons les fonts municipals esmentades, alguns testimonis diuen que parlava per telèfon amb el mòbil. Ara la policia el busca. La policia municipal està fent l'atestat i demà és previst que el cas passi als Mossos d'Esquadra i al jutjat.