Societat 20/03/2013

Restablerta la circulació per les dues vies de l'estació d'Arc de Triomf

Una avaria ha provocat retards de fins a 30 minuts en les línies R1, R3 i R4 de Rodalies durant bona part del matí

Acn
1 min

BarcelonaEl tren avariat a l'estació d'Arc de Triomf (Barcelona), que ha provocat retards de fins a 30 minuts en les línies de Rodalies R1, R3 i R4, ha estat remolcat a les 9.30 h, una hora i mitja després de l'avaria, i al voltant de les 10.00 h s'ha restablert la circulació per les dues vies entre les estacions d'Arc de Triomf i Sants, segons ha informat Renfe.

Progressivament, s'aniran recuperant les freqüències de les línies de Rodalies afectades per l'avaria: la R1, que uneix Molins de Rei (Baix Llobregat) amb Maçanet-Massanes (Selva); la R3, que va de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) a Vic (Osona), i la R4, que uneix Sant Vicenç de Calders (Tarragona) amb Manresa (Bages).

L'avaria s'ha produït a les 8 del matí a l'estació d'Arc de Triomf en un tren de la línia R4 que sortia de Sant Vicenç de Calders (Tarragona) a les 6.27 hores i tenia previst arribar a Manresa (Bages) a les 9.07 hores.

Per minimitzar l'afectació de la incidència, alguns trens han estat desviats cap a l'estació de Passeig de Gràcia i no han efectuat parada ni a Plaça Catalunya ni a Arc de Triomf.

stats