Societat 19/03/2013

Tallada la línia 1 de Rodalies entre Badalona i Molins de Rei per un avaria al sistema d'electrificació a la zona de la Sagrera

Un tren ha perdut el pantògraf, que ha caigut a la via, i ha causat una avaria a un altre comboi

Acn
1 min

BarcelonaUna avaria en el sistema d'electrificació a la zona de la Sagrera obliga aquest dimarts al matí a tallar el trànsit ferroviari de la línia 1 de Rodalies, entre Badalona i Molins de Rei, segons informa la companyia Renfe. Concretament, es tracta d'una incidència a la catenària que ha provocat el despreniment d'un pantògraf del tren amb sortida de Calella a les 8.52 hores i arribada a l'Hospitalet a les 10.15 hores.

El pantògraf −una estructura metàl·lica que està en contacte permanent amb la catenària− ha caigut a la via i ha provocat una avaria al tren entre l'Hospitalet i Maçanet. Els viatgers del tren amb destinació Maçanet s'han transbordat al tren amb destinació l'Hospitalet, que s'apartarà a l'estació de Clot Aragó.

Segons Renfe, ara hi ha un tren cada 30 minuts entre Badalona i Maçanet de la Selva, mentre que de Badalona a Barcelona els passatgers són encaminats cap al metro. La resta de línies poden tenir una afectació superior als 30 minuts.

Els tècnics d'Adif i Renfe es troben a la zona per reparar l'avaria, que s'ha produït a les deu del matí.

stats