Societat 10/06/2011

Avui xàfecs, però més bon temps fins dilluns

Els ruixats duraran bona part del dia i afectaran sobretot la Catalunya Central i les comarques de Barcelona i de Girona

Miquel Bernis
1 min

Una altra borrasca activa ens creua aquest divendres i farà ploure amb ganes a molts indrets. Amb els mapes d’avui tot fa pensar que les comarques de l’Ebre i fins i tot el pla de Lleida podrien ser les zones que en quedin més al marge, però en general els xàfecs aniran apareixent de forma irregular durant tot el dia, fins i tot en forma de tempesta en alguns moments. A última hora de la tarda anirà deixant de ploure però algunes pluges podrien durar ben bé fins a les 10 o les 11 de la nit, sobretot en àmbits com el Maresme o el sud de la Costa Brava. Moltes temperatures no passaran dels 20 graus al migdia, us farà falta algun peça de roba més que ahir.

El cap de setmana, però, el temps serà força diferent. Demà no desapareixeran tots els núvols però si més no ja no plourà. A la costa el cel serà mig tapat, i també en àmbits com la Catalunya Central els núvols no marxaran del tot. Al matí l’ambient serà molt fresc però les temperatures s’aniran enfilant. Si voleu fer platja tot fa pensar que diumenge serà el millor dia, ara sí: el cel serà clar i la calor molt més notable que els últims dies. Dilluns tindríem un altre canvi de temps, el dia seria variable i sobretot a la tarda els ruixats tornaran a estendre’s per la majoria de comarques.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats