Societat 18/02/2013

Dos detinguts a Badalona per apunyalar un home i causar-li la mort

El cadàver s'ha trobat a l'interior d'un pis i s'han detingut dues persones que eren a l'habitatge quan hi han arribat els Mossos, que han rebut l'avís d'un veí. Es descarta que el mòbil del crim sigui l'intent de robatori

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut dues persones acusades d'apunyalar un home fins a causar-li la mort en un pis de Badalona (Barcelonès). Segons han informat a Efe fonts pròximes al cas, el crim ha passat aquesta passada nit de diumenge en un pis de Badalona. Els agents de la policia catalana hi han acudit alertats per un veí i han trobat a terra el cadàver de la víctima, amb ferides d'arma blanca.

En un comunicat, els Mossos d'Esquadra han precisat que els detinguts, que eren al pis on ha sigut trobat el cadàver, són Jonathan D.B., de 25 anys, i María Carmen N.M., de 39 anys, tots dos de nacionalitat espanyola.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per intentar descobrir les causes del crim i si la víctima mantenia algun tipus de vinculació amb els detinguts, encara que de moment es descarta que es produís en un intent de robatori a l'habitatge, segons fonts pròximes al cas.

stats