SOCIETAT
Societat 07/01/2011

Balanç "excepcionalment bo" del primer dia de rebaixes

El secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile, destaca que feia moltes campanyes "que no es veia tanta gent comprant a les botigues"

Efe
1 min
Les rebaixes, a un centre comercial. Foto: EFE

BarcelonaEl primer dia de les rebaixes d'hivern s'ha saldat aquest divendres amb un balanç "excepcionalment bo", segons ha valorat el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile, que ha remarcat que feia moltes campanyes "que no es veia tanta gent comprant a les botigues".

Fraile ha indicat que els clients semblaven haver-se despertat aquesta primera jornada de rebaixes amb ganes de comprar, ja que han omplert les botigues des de primera hora del matí i al llarg de la jornada, tant del centre de les principals ciutats com dels centres comercials.

"Estem molt satisfets amb les vendes d'aquest primer dia; feia temps que no hi havia tanta gent a les botigues comprant i no només mirant. Esperem que demà també sigui un gran dia -les expectatives de venda són molt altes- i es repeteixi una altra jornada tan extraordinària com la d'aquest divendres", ha dit Fraile.

El representant dels comerciants ha recordat que diumenge les botigues estaran obertes. En aquest sentit, encara que ha dit que és tradicionalment una jornada en què les botigues han de competir amb les activitats d'oci, ha remarcat la gent que va de botigues en diumenge és habitualment molt compradora, ja que es tracta de persones que no poden anar-hi en un altre moment de la setmana.

stats