Ballesteros, alcalde de Tarragona: "Era una llei liberal i en surt una llei socialdemòcrata"

El president de la Diputació de Tarragona i alcalde de Vila-seca, Josep Poblet, ha lamentat que ERC no s'hagi sumat a l'acord, "malgrat l'opinió dels seus representants al territori"

Els alcaldes de Vila-seca, Salou i Tarragona han presenciat tot el debat parlamentari i la votació de la reforma de la llei de BCN World des de les cadires de convidats del Parlament. Amb l'aval del Parlament, s'han fet abraçades i fotografies amb el president del Govern, Artur Mas, i amb el conseller d'Economia, Andreu Mas Colell.

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona del PSC, que ha batallat molt perquè el seu partit se sumés al pacte amb CiU, ha comentat: "Era una llei liberal i en surt una llei socialdemòcrata". Ballesteros considera que el model de BCN World no és incompatible amb els altres models turístics existents a la Costa Daurada: "Ens adrecem a uns turistes que tenen un alt poder adquisitiu i que, o els tens tu, o els tenen els altres".

L'alcalde de Tarragona també ha comentat, sobre les reticències lògiques que genera un projecte que inclou sis casinos de gran magnitud: "Quan miro als ulls dels aturat de la demarcació de Tarragona no puc dir que no a BCN World".

Vila-seca

Josep Poblet, alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, també s'ha felicitat per l'aval del Parlament a BCN World, i ha lamentat l'absència d'ERC: "És una llàstima que Esquerra no s'hagi sumat a l'acord, malgrat l'opinió que sé que té la gent d'ERC al territori".

Salou

Pere Granados, alcalde de Salou, s'ha mostrat molt satisfet: "És una gran notícia per Salou i pel territori donat que en els moments de crisi econòmica i atur es generen moltíssimes oportunitats de trobar un lloc de treball; però també a nivell turístic i econòmic ens posicionem a nivell mundial amb una gran oferta diferenciada de sol i platja".