Societat 14/09/2012

Barcelona acollirà el 2 i 3 d'octubre el Global Clean Energy Forum

Ara
1 min
Jeremy Rifkin serà un dels ponents del Global Clean Energy Forum

BarcelonaSota el títol 'L'energia neta, en una cruïlla', més de 200 executius i responsables d'empreses del sector energètic participaran els dies 2 i 3 d'octubre al Global Clean Energy Forum, que tindrà lloc a l'Hotel Arts de Barcelona.

El certamen se centrarà enguany a reflexionar sobre la necessitat imprescindible d'innovar i a presentar les noves idees i tendències del sector, a més de potenciar el 'networking' entre els participants.

Comptarà amb la participació dels principals experts del sector, com Jeremy Rifkin, president de la Foundation on Economic Trends; Peter Bakker, president del World Business Council for Sustainable Development; Bo Diczfalusy, director de polítiques sostenibles de l'Agència Mundial de l'Energia, o José Maria Figueres, president de Carbon War Room i expresident de Costa Rica, entre altres.

L'esdeveniment, organitzat per l''International Herald Tribune' en associació amb el diari ARA, serà inaugurat pel president de la Generalitat, Artur Mas, i per l'editor de l'IHT Stephen Dunbar-Johnson. L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, serà l'encarregat de cloure'l.

Si voleu més informació sobre l'esdeveniment, podeu escriure a cleanenergyforum@ara.cat, trucar al telèfon 932 029 565 o consultar la web

www.ihtcleanenergy.com

stats