LA RIFA DE NADAL
Societat 22/12/2010

Caldes de Montbui ven gairebé tot un quart premi

Gairebé la totalitat de les sèries s'havien venut a Caldes. L'administració de Travessera de Gràcia de Barcelona pessiga un altre quart premi, el 57.896

Redacció
1 min

BarcelonaCaldes de Montbui ha rebut un allau de milions després que els escolars del col·legi San Ildefonso cantessin el 25.506 a dos quarts d'onze del matí. L'administració de loteria número 1 de la població vallesana havia venut 193 sèries (totes menys dues) d'aquest quart premi, el segon en sortir, que reparteix 200.000 euros per sèrie. En total, 38.600.000 euros que faran més plàcid el Nadal a Caldes.

Quasi totes les sèries s'havien venut per finestreta, en una administració que porta abonada al mateix número des que va obrir, el 1982. L'última vegada que havien repartit un premi, que també va ser un quart, va ser el 1998. De moment, ja hi han passat molts curiosos i pocs afortunats, tot i que algun premiat sí que s'hi ha acostat. Els que sí que hi han anat són molts mitjans de comunicació i directors de banc.

Per cada euro jugat, els afortunats cobraran 1.000 euros, que poden recollir demà mateix.

Un altre quart premi, a Barcelona i l'Hospitalet

L'administració de la Travessera de Gràcia de Barcelona i la del carrer Església de L'Hospitalet han repartit dècims del 57.896, el primer quart premi de la rifa. A Barcelona s'han venut 60 sèries d'aquest quart premi, fet que ha disparat l'eufòria a l'entorn de l'establiment. L'administració 271 de Barcelona, un negoci familiar que acumula quatre generacions, ha repartit 12 milions d'euros.

stats