SOCIETAT
Societat 20/01/2012

Trias es reunirà amb la ministra de Foment per "demanar explicacions" sobre els accidents de tren

L'alcalde de Barcelona troba "intolerables" les deficiències a la xarxa ferroviària d'entrada a la ciutat

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha anunciat avui que el proper 14 de febrer es reunirà amb la nova Ministra de Foment, Ana Pastor, a qui exigirà solucions definitives per la sortida de mercaderies del Port i la finalització de l'estació de la Sagrera, i demanarà explicacions sobre els accidents de tren que hi ha hagut en els darrers mesos a la capital catalana, l'últim dels quals va ser ahir, al túnel entre el Clot i Arc de Triomf, amb 25 ferits lleus.

"A nosaltres no ens pot passar que tinguem accidents que sembla que son per deficiències a la xarxa d'entrada a Barcelona. És intolerable i en parlarem per veure com s'han de solucionar", ha dit l'alcalde.

Xavier Trias ha fet aquestes declaracions a Figueres on ha participat a la Cimera de Ciutats per l'Alta Velocitat i la Interconnexió del Corredor Mediterrani, juntament amb representants de les ciutats de Lleida, Girona, Figueres, Perpinyà, Montpeller, Besiers, Narbona i Tolosa.

En la trobada els alcaldes s'han reivindicat "com el lobby de ciutats" que reivindiquen les seves necessitats d'interconnexió ferroviària i la importància estratègica de treballar sobre el conjunt de serveis ferroviaris del Corredor Meditarrani (Alta Velocitat, Mercaderies, Regionals i Rodalies).

stats