Publicitat
Publicitat

Barcelona commemorarà els 20 anys dels Jocs Olímpics i Paralímpics

Els actes es programaran aquest estiu des de l"austeritat", tal com s'ha decidit en el plenari d'avui

Barcelona commemorarà aquest estiu els 20 anys de la celebració dels Jocs Olímpics i Paralímpics a la ciutat, amb un programa d'actes fet des de l'"austeritat", segons la declaració institucional que s'ha llegit avui en el ple de l'Ajuntament. L'acord, que ha llegit la tinent d'alcalde d'Esports, Maite Fandos, pretén establir "un vincle definitiu entre Barcelona, l'esport i l'olimpisme".

La declaració també assenyala la voluntat de "reprendre el moviment voluntari i la solidaritat" que va generar l'objectiu comú de ser ciutat olímpica. Al ple s'han llegit dues declaracions institucionals més: una de suport a les persones afectades pel producte financer conegut com a participacions preferents i una altra a favor de les iniciatives ciutadanes en defensa de la llengua i la cultura catalanes a les Illes Balears.

A més, el ple ha aprovat per unanimitat atorgar la Medalla d'Or al Mèrit Cultural al Conservatori Superior de Música del Liceu, pels seus 175 anys de labor, i la Medalla d'Or al Mèrit Cívic al Saló internacional de l'Automòbil de Barcelona , en reconeixement de la seva labor de promoció de les fires de mostres del sector automobilístic.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de