Societat 28/04/2012

Barcelona comença a reparar el paviment malmès per la crema de contenidors del 29-M

Les obres tenen un cost de prop de 90.000 euros i comportaran restriccions de trànsit a partir de diumenge

Ara
1 min

BarcelonaUn mes després de a vaga general del 29 de març, l'Ajuntament comença aquest cap de setmana la reparació del paviment en els punts afectats per la crema de contenidors d'aquell dia. Ja s han fet les tasques preparatòries i diumenge comença la reparació de 4 dels 41 emplaçaments: un al carrer Balmes, un altre a Diputació, un altre a Travessera de Gràcia i l'últim a Mare de Déu de Montserrat. Durant el mes de maig, es durà a terme progressivament la pavimentació de la resta de punts, en una actuació que té un cost total de 89.970 euros. En paral·lel, l'Ajuntament de Barcelona ja ha reposat els 295 contenidors que van quedar trencats o cremats durant els aldarulls de la vaga general als carrers de la ciutat.

Les actuacions de diumenge comportaran afectacions de trànsit des de les nou del matí. Es restringirà la circulació al carrer Balmes, a l'alçada del número 30, permetent el pas a dos carrils de circulació. També es restringirà a Diputació – Balmes, permetent el pas a un carril de circulació, per desenvolupar les tasques de pavimentació.

A l'avinguda Verge de Montserrat – Pompeu Fabra, es tallaran dos carrils en sentit Llobregat, i es desviarà la circulació pel carrer Sardenya. Es restringirà el trànsit a Gran de Gràcia, a l'alçada de la Travessera de Gràcia, permetent el pas a un carril de circulació, i es tallarà a Travessera de Gràcia, amb desviaments per carrer Vic i Lluís Antúnez.

stats