Societat 01/12/2011

Barcelona s'il·lumina de vermell contra la sida

23 edificis de Barcelona, com el Macba i la Pedrera, s'il·luminen de vermell amb motiu del Dia Mundial de la Sida

Acn
1 min
La Pedrera, de vermell contra la sida

BarcelonaFins a 23 edificis de la ciutat de Barcelona s'han il·luminat de vermell aquest dijous per commemorar el Dia Mundial de la Sida.

L'Ajuntament de Barcelona i la Fundació Lluita contra la Sida han il·luminat edificis emblemàtics com a mostra de suport a la lluita contra la sida i en el marc de la campanya de conscienciació ciutadana "Barcelona dóna la cara per la sida" que promouen el consistori i l'entitat. Els edificis seran de color vermell des de les sis de la tarda fins la una de la nit. Entre els edificis tenyits de roig hi ha el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (Macba) i la Pedrera.

El total d'edificis que acullen la iniciativa són l'Acadèmia de les Bones Lletres, l'Ajuntament de Barcelona, les Arenas de Barcelona, el CaixaForum, la Casa Batlló, el Centre Comercial Gran Via 2, el Liceu, el Palauet, el Poble Espanyol, la Fundació Francisco Godia, la Fundació Suñol, l'Hotel Axel, l'Hotel Majestic, l'Hotel W, l'Auditori, les Fonts de Montjuic, la Muralla dels Traginers, la Muralla, l'estàtua de Ramon Berenguer, la Muralla Sotstinent Navarro, la Sagrada Família i el Teatre Nacional de Catalunya.

stats