Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

L'Ajuntament de Barcelona veu "complicat" que la vaga del transport públic s'acabi desconvocant

El consistori apel·la a la "responsabilitat" dels sindicats i els adverteix que vetllarà per aconseguir que es compleixin els serveis mínims

El regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Eduard Freixedes, ha dit aquest dissabte que veu "complicat" que es pugui acabar desconvocant la vaga ferroviària prevista per a dilluns, atès que el tema pel qual protesten els treballadors té a veure directament amb l'Estat. El regidor ha assegurat que des del consistori es vetllarà "escrupolosament" perquè "es compleixin els serveis mínims" i ha demanat "responsabilitat" per garantir que la resta de ciutadans puguin anar a la feina. Freixedes ha fet aquestes declaracions des de les jornades sobre el vehicle elèctric EXPOeléctric.

La vaga ferroviària del proper dilluns ha estat convocada pels sindicats de Renfe i Adif per protestar per la rebaixa dels sous dels treballadors de la companyia i contra la liberalització del sector ferroviari. Els treballadors de Metro de Barcelona i dels autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona també participaran en l'aturada. Finalment, la vaga no afectarà els Ferrocarrils de la Generalitat, tal com ha comunicat la companyia aquest dissabte a la tarda.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de