SOCIETAT
Societat 15/09/2012

L'Ajuntament de Barcelona veu "complicat" que la vaga del transport públic s'acabi desconvocant

El consistori apel·la a la "responsabilitat" dels sindicats i els adverteix que vetllarà per aconseguir que es compleixin els serveis mínims

Acn
1 min

BarcelonaEl regidor de Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona, Eduard Freixedes, ha dit aquest dissabte que veu "complicat" que es pugui acabar desconvocant la vaga ferroviària prevista per a dilluns, atès que el tema pel qual protesten els treballadors té a veure directament amb l'Estat. El regidor ha assegurat que des del consistori es vetllarà "escrupolosament" perquè "es compleixin els serveis mínims" i ha demanat "responsabilitat" per garantir que la resta de ciutadans puguin anar a la feina. Freixedes ha fet aquestes declaracions des de les jornades sobre el vehicle elèctric EXPOeléctric.

La vaga ferroviària del proper dilluns ha estat convocada pels sindicats de Renfe i Adif per protestar per la rebaixa dels sous dels treballadors de la companyia i contra la liberalització del sector ferroviari. Els treballadors de Metro de Barcelona i dels autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona també participaran en l'aturada. Finalment, la vaga no afectarà els Ferrocarrils de la Generalitat, tal com ha comunicat la companyia aquest dissabte a la tarda.

stats