PARCS TEMÀTICS
Societat 08/04/2011

'Barri Sèsam' arriba a Port Aventura

El parc temàtic català estrena avui la nova àrea temàtica inspirada en el popular programa infantil dels anys 80

Redacció
1 min
Estrena de la nova àrea temàtica a Port Aventura

BarcelonaPort Aventura inaugura avui l'àrea temàtica Sésamo Aventura, inspirada en el món del popular programa infantil Barri Sèsam, que comptarà amb gairebé 13.000 metres quadrats i onze atraccions, i en la qual ha invertit 15 milions d'euros.

Entre les principals atraccions destaca l'Arbre Màgic, de 12 metres d'altura, que permet als nens entrar al seu interior i grimpar per les branques. La nova zona d'atraccions tindrà també un amfiteatre a l'aire lliure amb un aforament per a 300 persones, on es programaran espectacles protagonitzats pels personatges de la sèrie de televisió.

La posada en funcionament d'aquesta nova àrea ha durat 14 mesos i ha implicat 12 empreses. El nou espai s'emmarca en els plans anunciats el 2009 pels accionistes de Port Aventura –Investindustrial i Criteria– d'invertir-hi 80 milions en els pròxims quatre anys.

Sésamo Aventura, que es dirigeix als nens més petits, és la sisena àrea temàtica del parc i constitueix l'ampliació més ambiciosa des de l'obertura de Port Aventura el 1995, segons ha informat el complex d'atraccions en un comunicat.

stats