Societat 07/11/2011

Bieber es farà les proves d'ADN per enfonsar la demanda de paternitat de Maria Yeater

D'aquí dues setmanes, quan torni als EUA, té previst fer-se les proves i portar-les als jutjats per tal de "demostrar la falsedat" de les acusacions de la suposada fan

Ara
2 min
Justin Bieber a la gala de premis de la Mtv, ahir / EFE

BarcelonaJustin Bieber es realitzarà una prova d'ADN per demostrar d'una vegada per totes que no és pare del fill de Mariah Yeater, segons publica TMZ. Aquesta fan li ha interposat una demanda de paternitat al jove intèrpret, cosa que ha posat en complicacions la seva idíl·lica relació amb la també precoç cantant i actriu, Selena Gómez. Segons asseguren algunes fonts a TMZ, el cantant ha assenyalat que és molt important presentar la demanda contra aquesta jove de 20 anys perquè les seves acusacions són exclusivament falses.

Per això, l'intèrpret de la popular tornada Baby, baby, baby, oh s'ha de practicar la prova d'ADN d'aquí dues setmanes, que tornarà als Estats Units. Després de conèixer els resultats, Bieber anirà als tribunals al costat del seu equip d'advocats. "Justin Bieber està disposat a posar fi al que cataloga com un escàndol fals", ha precisat fonts properes al cantant. A més, també s'ha conegut que un dels advocats del cantant adolescent, Howard Weitzman, va contactar amb la jove per informar-la de que el cantant es realitzarà la prova en quan torni d'Europa.

Aparentment, tot apunta que Justin Bieber no és pare del fill de Mariah Yeater perquè el jove cantant s'ha mostrat públicament molt segur en tot moment. A més, algunes fonts indiquen que desitja arribar als tribunals per mostrar a l'opinió pública que tot ha estat una mentida de la que deia que era la seva fan. Amb aquesta decisió, queda clar que l'intèrpret de Never say never vol arribar fins al fons de la qüestió. Potser perquè no vol que es faci malbé la seva reputació i, pitjor encara, quedi tocada la seva relació amb Selena Gómez. Malgrat tot, cal recordar que aquesta li ha brindat el seu suport en tot moment.

stats