Societat 06/12/2011

A presó un ancià de la Bisbal d'Empordà acusat d'abusos sexuals a menors

L'home ja havia estat jutjat per abusar, el 2009, de dos nens d'11 i 12 anys

Acn
1 min

GironaEl jutjat de la Bisbal d'Empordà ha enviat a presó un ancià de 76 anys, veí del municipi, detingut pels Mossos d'Esquadra per abusos sexuals a menors. Tal com ha avançat el diari El Punt, l'home ja havia estat jutjat el mes passat per abusar de dos nens d'11 i 12 anys el 2009, i tot i que els jutjats de Girona encara no havien emès cap sentència per aquests casos, ara el de la Bisbal ha ordenat l'empresonament de l'acusat arran dels nous suposats abusos. En el judici pels primers delictes de pedofília, l'ancià, Genís S.M., va negar haver abusat dels dos nens, tot i que sí que va admetre que els havia portat a casa seva.

El fiscal demanava 5 anys de presó per aquests suposats abusos contra els dos nens d'11 i 12 anys, d'origen marroquí. Segons les acusacions, l'ancià, amb mobilitat reduïda, convencia amb alguna excusa els menors per dur-los a casa seva, i un cop a allà, els despullava i els masturbava. Aquests fets s'haurien produït entre el maig i el juny del 2009.

Arran de la nova detenció per abusos a nens, que en aquests nous casos serien majors de 13 anys, el jutjat de la Bisbal ha ordenat presó preventiva per a l'ancià, que ara es troba engarjolat a Figueres.

stats