Societat 24/08/2011

Boda "íntima" de la duquessa d'Alba

Thaïs Gutiérrez
2 min
La duquessa i Alfonso Díez a la boda de Rafael Medina el passat mes d'octubre. Ara seran ells els qui passaran per l'altar.

Ella té 85 anys, 45 títols nobiliaris, 18 noms, 30 cognoms i una fortuna valorada en 3.400 milions d'euros, segons Vanity Fair . Ell té 61 anys, és funcionari de la Seguretat Social i esmorza un pinxo de truita cada matí al bar que té prop de la feina. Potser no són els ingredients clàssics d'una història d'amor, però ells dos, Cayetana Fitz-James Stuart, la duquessa d'Alba, i Alfonso Díez, asseguren que s'estimen i ahir van fer públic que es casaran a principis d'octubre.

Tot i les reticències dels sis fills de la duquessa, que no veien amb bons ulls aquesta relació que va començar el 2008, la boda tirarà endavant. Segons el comunicat fet públic ahir, serà una cerimònia que se celebrarà "en la més estricta intimitat", i el padrins seran el fill gran d'ella i la seva millor amiga.

Fa pocs dies es va saber que la duquessa ha fet herència en vida i ha donat tots els seus béns als seus fills, encara que els seguirà administrant mentre visqui. Queda blindat així un patrimoni econòmic, artístic i arquitectònic que és 170 vegades el del principat de Mònaco. Després d'un festeig ple de polèmica i seguit quasi al minut pels mitjans de comunicació del cor, la notícia de la boda va tenir un ressò immediat a les xarxes socials i "La duquessa d'Alba" es va convertir en trending topic a Twitter tot el dia, en què van expressar les seves opinions des de fans de l'aristòcrata emocionats amb la notícia fins als més crítics i bromistes. Fins i tot la premsa internacional se'n va fer ressò i el Huffington Post va dedicar un article a la boda "de la dona amb més títols nobiliaris del món".

stats