Publicitat
Publicitat

SANITAT

Boi Ruiz considera "raonable" que Prat hagi demanat deixar la presidència de l'ICS

El conseller de Salut lamenta "el que Josep Prat està patint"

El conseller de Salut, Boi Ruiz, ha considerat aquest dijous que és "raonable" que Josep Prat hagi sol·licitat abandonar el càrrec de president de l'Institut Català de la Salut (ICS) donada la situació en la qual es troba i els "problemes" als quals s'ha d'enfrontar. "No m'ha agafat per sorpresa, perquè sé el que Josep Prat està patint i és raonable que ho demani en la seva situació", ha assenyalat aquest dijous Ruiz. El conseller ha relatat que Prat li va demanar anar-se'n per poder atendre "assumptes aliens a l'ICS que requereixen de la seva màxima atenció, dedicació i preocupació".

"He acceptat alliberar-lo perquè faci front a tots els seus problemes", ha afegit el conseller. El titular de Salut ha explicat que Prat es mantindrà en el càrrec fins que es nomeni "en els pròxims dies" el seu successor. Ruiz ha fet aquestes declaracions després de participar un debat a Esade sobre 'Governança i autonomia de gestió en la sanitat pública', juntament amb el president del Parc de Salut Mar de Barcelona, Josep M. Via.

Entre el públic destacava la presència del president de l'ICS, Josep Prat , qui no ha volgut fer declaracions als mitjans després d'haver anunciat que abandona el càrrec. Prat ha aparegut en diverses informacions que el vinculen amb casos de presumpta corrupció en la sanitat pública catalana que està estudiant la Fiscalia i el Tribunal de Comptes.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de