Bolca un camió amb 32.000 litres de gasoil a Lleida

El conductor ha patit ferides de diversa consideració i s'ha activat el Transcat en fase d'alerta

Un camió que portava 32.000 litres de gasoil ha bolcat i ha perdut tota la càrrega al quilòmetre 14,5 de l'N-230 a Alguaire, el Segrià. L'accident ha tingut lloc cap a dos quarts de deu del matí i, segons informa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), el conductor –un home de 26 anys– ha resultat ferit menys greu. La fuita de gasoil ha obligat a activar el Transcat en fase d'alerta.

Quatre dotacions dels Bombers i els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat al lloc de l'accident, que obliga a donar pas alternatiu a la via. Els efectius del SEM també hi han desplaçat una ambulància i han confirmat que el conductor del camió ha estat trasllat a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Segons les primeres informacions, el gasoil podria haver anat a parar a una séquia pròxima a la via, per la qual cosa des de Protecció Civil s'ha contactat amb l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i l'Agència Catalana de Residus perquè avaluïn la situació. 

Segons el Servei Català de Trànsit (SCT) hi ha un carril tallat al trànsit a causa d'aquest accident i es dona pas alternatiu. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat també dues patrulles dels Mossos d'Esquadra.