SOCIETAT
Societat 24/06/2012

Els bombers han rebut gairebé 900 avisos durant la nit de revetlla

La majoria han estat per uns 350 petits focs vegetals i urbans. Una persona ha mort d'accident de trànsit a Vallromanes. Protecció Civil ha atès durant la nit gairebé 1.200 trucades al telèfon d'emergències 112

Ara
2 min

BarcelonaEls bombers de la Generalitat han hagut d'atendre aquesta passada nit de Sant Joan un total de 851 avisos. Entre la 1.30 i les 8.00 del matí, el cos d'emergències ha rebut 264 avisos, que sumats als que s'havien rebut abans d'aquesta franja horària, arriben a 851.

En el balanç definitiu de la nit, els bombers destaquen en un comunicat un incendi en una galeria d'un habitatge de Girona, que ha obligat a evacuar 2 persones a l'hospital Josep Trueta: un home amb cremades lleus al cap i una dona amb un atac d'angoixa. El foc va cremar totalment la galeria d'un pis ubicat al número 77 de l'avinguda Sant Narcís. La fumera va afectar l'interior de l'habitatge i els dormitoris d'altres pisos que donen a aquesta galeria interior. En aquest servei hi van treballar 5 dotacions dels bombers.

A Prats i Sansor, a la Cerdanya, els bombers també van haver de treballar per sufocar un incendi que va destruir el 75% d'un cobert adossat a una casa de pagès d'una sola planta, ubicada al peu de la carretera LP-4033. El foc, les causes del qual no s'han determinat, també va afectar la teulada del cobert, feta de fusta i uralita. L'incendi, però, no ha provocat ferits ni ha afectat l'habitatge annex.

Accident mortal

Aquest diumenge de Sant Joan al matí, una dona ha mort després que el cotxe en què viatjava sortís de la rambla de Vallromanes per causes que encara es desconeixen i s'estimbés contra un arbre de la riera. El vehicle s'ha incendiat i els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar la vida de la dona, de 45 anys i veïna de Granollers.

Per la seva banda, la direcció general de Protecció Civil informa que el telèfon d'emergències 112 ha atès en l'episodi de revetlles 1.194 trucades relacionades amb urgències derivades de la revetlla.

stats