SOCIETAT
Societat 24/06/2011

Els Bombers fan més de mil sortides durant la nit de Sant Joan

Un incendi crema una zona forestal de cala Montgó a l'Escala i una persona ha resultat ferida greu en un atropellament a Llançà

Acn
1 min

BarcelonaEls Bombers de la Generalitat ha fet 1.046 sortides al llarg de tota la revetlla de Sant Joan, concretament des de les vuit d'aquest dijous al vespre i les vuit d'aquest divendres al matí. Els serveis atesos han estat sobretot per apagar incendis de contenidors i altre mobiliari urbà, també de vegetació urbana i per fer rutes de prevenció o seguiment de fogueres. Segons han informat els Bombers de la Generalitat, d'entre tots aquests serveis, els més destacables han estat un foc de vegetació forestal a l'Escala, que ja està controlat, i un atropellament greu a Llançà (l'Alt Empordà). Aquest matí, els Bombers remullen la zona afectada per l'incendi forestal de l'escala amb 31 dotacions terrestres i dos helicòpters. El foc s'ha produït poc després de les quatre d'aquesta matinada i ha afectat la superfície forestal de la cala Montgó, concretament al sud de la zona urbanitzada. No s'ha hagut de fer cap evacuació ni cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l'incendi. El Cos d'Agents Rurals investiga les causes d'aquest incendi.

D'altra banda, una persona ha resultat ferida greu a causa d'un atropellament i ha hagut de ser traslladada a l'Hospital de Figueres. Els fets s'han produït poc després de les tres de la matinada. 

stats