Societat 01/05/2012

Bon temps i més calor com a mínim fins divendres

Tot i el fred d'aquest matí, avui el migdia serà més càlid que els anteriors. Els pròxims dies les temperatures tornaran a acostar-se als 25 graus

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Un altre matí de primavera amb regust d'hivern. Avui, de matinada, el termòmetre ha tornat a baixar dels 5 graus en unes quantes comarques interiors. Algunes de les temperatures mínimes més baixes han estat: el Pont de Suert 0 graus, Viella 1, Prades 1, Olot 2, la Seu d'Urgell 2, Vic 2, Mollerussa 3, Cervera 3, Girona 3 i Lleida 5. Al migdia, però, l'ambient serà més càlid que ahir. Avui farà sol durant moltes hores i gairebé arreu, però a la tarda creixeran nuvolades en punts de muntanya que deixaran ruixats i tronades al Pirineu de Lleida, i puntualment en alguns punts del Prepirineu.

La setmana lectiva serà molt tranquil·la, i fins divendres el sol continuarà dominant gairebé arreu, sempre amb nuvolades de tarda que deixaran xàfecs curts al Pirineu. Dijous i divendres les nuvolades també creixeran a Ponent i a l'Ebre, on també hi haurà risc de ruixats curts a la tarda. Demà al matí encara farà fred, però les temperatures tendiran a pujar clarament. Al centre de la setmana el termòmetre tornarà a situar-se entre els 20 i els 25 graus al migdia. Els dies més càlids de la setmana seran dijous i divendres.

Falta per veure què passarà el cap de setmana. Ara mateix els mapes del temps apunten a un temps molt insegur, altre cop ambient menys càlid, cel canviant i força risc de xàfecs, sobretot diumenge. Caldrà anar-ho concretant els dies vinents.

A www.ara.cat/meteo trobareu la previsió per al vostre municipi, incloent-hi el cap de setmana.

stats