SOCIETAT
Societat 21/11/2012

Botella destitueix dos alts càrrecs de l'empresa que gestiona el Madrid Arena

L'alcaldessa argumenta que ha perdut la confiança en el conseller delegat i en el director gerent per haver-li ocultat informació

Acn
1 min
La Generalitat estudia si autoritza una macrofesta dissabte a València

MadridL'alcaldessa de Madrid, Ana Botella, ha demanat aquest dimecres el cessament immediat del conseller delegat i del director gerent de l'empresa municipal Madrid Espacios y Congresos, José Angel Rivero i Jorge Rodrigo, respectivament, després que avui s'ha sabut que el promotor de la festa de Halloween en què van morir quatre joves tenia condicions preferents per a aquest any i el que ve per contractar l'espai del Madrid Arena.

Segons un comunicat de l'Ajuntament de Madrid, la destitució s'ha decidit en considerar que el fet d'amagar "aquesta informació suposa una greu falta de confiança en ells" per part de l'alcaldessa, si bé admet que "la mera existència del document no suposa cap irregularitat". "De fet, Madrid Espacios y Congesos manté acords d'aquest tipus amb diverses empreses des de fa anys com una fórmula per assegurar la contractació freqüent de les seves instal·lacions", explica el comunicat, que afegeix que un acord signat el 21 de setembre amb l'empresa Diviertt, promotora de la festa, "suposava la renovació d'un compromís semblant amb aquesta empresa que existia des del 2008".

L'alcaldessa s'ha compromès a aclarir tota la veritat sobre el que va passar durant la festa al Madrid Arena del 31 d'octubre, en què van morir quatre joves. Una altra noia es troba en estat molt greu.

stats