Societat 10/05/2012

El cantant de Brams, dues hores i mitja retingut al peatge per afegir-se a la campanya #novullpagar

El també regidor de la CUP s'ha aturat a les vuit del vespre a la barrera de Manresa i no li han posat el semàfor en verd

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaEl cantant de Brams i regidor de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Berga, Francesc Ribera, 'Titot', ha sigut retingut aquest vespre al peatge de Manresa durant dues hores i mitja quan ha intentat adherir-se a la campanya #novullpagar de protesta pel rescat estatal de les autopistes deficitàries de Madrid i pel possible allargament de concessions a les autopistes catalanes.

Ribera, que ha arribat al peatge cap a les vuit del vespre i es dirigia a un concert de Miquel del Roig al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia, a Barcelona, s'ha negat a passar la barrera amb el semàfor en vermell davant l'aixecament de la barrera però la negativa del treballador del peatge a posar el semàfor en verd. En conversa amb l'ARA, Ribera ha explicat que ha estat aturat sense que els treballadors li hagin posat cap més impediment. Cap a quarts d'onze, el regidor de la CUP ha celebrat que l'hagin deixat passar al seu compte de Twitter exclamant "2:27 retingut! Ja està Finalment, segueixo el meu camí!".

stats