SOCIETAT
Societat 18/08/2011

Busquen una segona persona que també podria haver caigut al canal de Seròs

L'últim desaparegut és un camioner que va no va tornar a aparèixer després d'haver-se banyat al canal, al terme d'Albatàrrec

Agències
1 min

LleidaEls Bombers de la Generalitat busquen des d'aquest migdia una segona persona que podria haver desaparegut al canal de Seròs, al terme d'Albatàrrec, al Segrià. Una dona ha denunciat aquest migdia davant els mossos que cap a les dues de la matinada, el seu marit, un camioner de nacionalitat txeca i de mitjana edat, ha decidit remullar-se al canal per la calor i, des d'aleshores, no n'ha sabut res més, segons expliquen els mossos. La recerca se suma a la que des de les vuit del matí porten a terme al mateix canal, a Sudanell, on podria haver caigut un altre home d'uns quaranta anys, després que la seva família en va denunciar dimecres a la nit la desaparició.

El primer dispositiu d'actuació s'ha mobilitzat a les 08.00 hores per rastrejar aquesta zona del canal de Seròs, on suposadament i per causes que encara no se saben, ha caigut el primer desaparegut. Treballen en la recerca deu dotacions: dues de la Unitat Subaquàtica del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), dues unitats de gossos especialitzats en rescats aquàtics del Grup de Recerca Caní (GRC), cinc dotacions terrestres de suport i un helicòpter de comandament.

En aquests moments, el dispositiu està muntat a la zona del canal situada entre Torres de Segre i Sudanell. La Confederació Hidrogràfica de l'Ebre ha tancat les comportes del pantà d'Utxesa per tal de facilitar la tasca de l'operatiu.

stats