Publicitat
Publicitat

Educació infantil

Bustos respon a Rigau que els municipis no posposaran la preinscripció a les escoles bressol

Denuncia la "indignació generalitzada" dels ajuntaments pel retard de la Generalitat en definir la seva subvenció per al curs vinent

El president de la Federació de Municipis de Catalunya (FCMC), Manuel Bustos, ha respost avui a la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, que els ajuntaments "han de ser responsables" i no posposaran les dates de preinscripció i matrícula de les escoles bressol municipal, per no "generar més alarma entre les famílies".

La consellera va recomanar ahir als municipis que retardessin el procés, a l'espera que el Govern aprovi el pla d'ajust per retallar els 1.500 milions que li reclama l'Estat en sanitat i educació. La retallada en l'ajut del Govern a les llars d'infants municipals (que podria passar de 1.800 euros per plaça a 1.000 euros el proper curs) dependrà d'aquest pla d'ajust.

Bustos, que recomana a tots els seus municipis que mantinguin les seves dates de preinscripció, ha denunciat avui la "situació de preocupació i d'indignació generalitzada dels municipis davant de la indefinició del finançament de les escoles bressol municipals per part de la Generalitat".

 

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de