COMUNICACIÓ
Societat 14/04/2011

La CCMA acomiada sis directius

Segons l'organisme, aquest procés comportarà tant un estalvi econòmic com en la gestió, que es reflectirà en una "amortització de sis llocs de treball de l'estructura directiva"

Efe
1 min

BarcelonaLa Corporació Catalana de Mitjans (CCMA) ha acomiadat sis dels seus directius després d'haver aprovat el procés d'absorció de les empreses CCRTV Interactiva, SA i Activa Multimèdia Digital SL per part de Televisió de Catalunya. La Corporació va informar ahir en un comunicat que aquest procés, que culminarà a mitjans de juny, comportarà tant un estalvi econòmic com en la gestió, que es reflectirà en una "amortització de sis llocs de treball de l'estructura directiva". Segons la CCMA, aquesta fusió és el primer pas del pla aprovat pel Consell de Govern del 23 de març per convertir el grup en una única societat de mitjans i continuar amb la contenció de la despesa.

CCRTV Interactiva és l'empresa encarregada de crear continguts i difondre els generats per Televisió de Catalunya i per Catalunya Ràdio a través dels nous mitjans de comunicació interactius, com internet, teletext o telefonia mòbil.

D'altra banda, Activa Multimèdia Digital és l'entitat de recerca i desenvolupament de la CCRTV i emmarca les seves activitats en la creació de continguts meteorològics per internet, l'automatització tant de la producció com de l'emissió de televisió i la gestió de continguts audiovisuals a la xarxa.

stats