Publicitat
Publicitat

Colau estendrà el veto de nous hotels als barris del Poblenou, Hostafrancs i Sant Antoni

Els cupaires ja han anunciat que s'abstindran en la votació perquè no torni "la barra lliure"

L’equip d’Ada Colau estendrà el veto de nous hotels als barris del Poblenou, Hostafrancs i Sant Antoni, tal i com demanaven els veïns i els grups municipals de la CUP i ERC. Ho ha revelat la tinenta d’alcaldia Janet Sanz en una entrevista a ‘El País’.

La CUP de Barcelona ha anunciat aquest dijous que no impedirà l'aprovació del Pla Especial Urbanístic d'Allotjaments Turístics (PEUAT), tot i creure que és "del tot insuficient". El grup s'abstindrà en la votació, si bé recorda que al govern d'Ada Colau li cal arribar a un acord amb ERC perquè tiri endavant el pla.

En un comunicat, la CUP ha constatat que la decisió l'han hagut de prendre en un context de "PEUAT o barbàrie", ja que el 17 de març s'aixeca la moratòria de llicències a Gràcia. "No serem nosaltres els qui impedim l'aprovació d'un projecte que limita la situació de barra lliure que es podria produir", conclouen.

Els 13 nuclis de districte de la CUP Barcelona han fet diverses aportacions al PEUAT i han intentat, diuen, "tensar el projecte final cap a la línia del decreixement". "És obvi que n'hem quedat lluny, malgrat haver aconseguit alguns canvis respecte a la zonificació inicialment prevista", han reconegut els anticapitalistes.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de