Societat 24/05/2011

Calor de ple estiu fins divendres

Avui farà sol i només cauran xàfecs molt aïllats al Pirineu a la tarda. Les temperatures superaran els 30 graus a moltes comarques

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaDimarts amb temperatures tan o més altes que ahir. El dia ja ha començat amb valors de més de 20 graus a la costa i al prelitoral i amb facilitat els termòmetres tornaran a situar-se al migdia entre els 27 i els 32. Tot i algunes bandes de núvols prims en general aquest matí farà sol, a la tarda creixeran nuvolades en àmbits de muntanya i descarregaran algun xàfecs molt aïllats, bé sigui al Pirineu o al Prepirineu.

La calor no afluixarà els dies vinents i les nits ja aniran sent també cada cop més caloroses i estiuenques, amb mínimes de més de 20 graus a la costa i la necessitat de començar a deixar alguns balcons i finestres entreoberts. Dijous arribarà un canvi que farà que entrem al cap de setmana amb ambient més fresc, no serà un canvi brusc però si més no la calor es normalitzarà per l’època. El canvi també es notarà en l’estat del cel, a partir de dijous cauran més ruixats de tarda, el cap de setmana s’intueix amb matins amb sol i tardes de ruixats i tronades a l Pirineu i a força comarques interiors. Caldrà concretar-ho els dies vinents.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats