TRANSPORTS
Societat 08/01/2011

Adif atribueix l'avaria elèctrica de vuit trens al robatori d'una peça de la catenària

Un total de vuit trens -3 regionals i 5 llarga distància- s'han vist afectats per la falta de subministrament elèctric entre les estacions de Salou i Cambrils, a la línia R16, segons ha confirmat Renfe.

Redacció
1 min

TARRAGONAEn total són vuit trens, 3 regionals i 5 de llarga distància, els que s'han vist afectats per l'avaria elèctrica. Ara, Adif assegura que els problemes elèctrics provenen del robatori de vuit contrapeses del sistema d'electrificació. Una contrapeça, és un element que ajuda a tensar la catenària i la pèrdua de vuit contrapeses, ha provocat, segons Adif, el despreniment de 420 metres de catenària i la manca de subministrament elèctric.

L'avaria elèctrica s'ha produït pels voltants de tres quarts d'una del migdia d'aquest dissabte i, segons les últimes previsions, està previst que no es pugui solucionar fins a les vuit del vespre.

Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers, s'ha establert un servei alternatiu per carretera a través d'autocars. Pels usuaris de llarga distància, el bus recorre el trajecte entre l'Aldea i Tarragona, i pels usuaris de trens regionals, l'autocar cobreix l'itinerari entre Salou i Cambrils.

stats