Canet de Mar prepara un pla de promoció local pel rodatge de 'Joc de trons'

Algunes escenes de la sisena temporada es rodaran al Castell de Santa Florentina. L'Ajuntament prepara un pla de màrqueting promocional al voltant de la sèrie

L'Ajuntament de Canet de Mar està preparant un pla de màrqueting promocional al voltant de 'Joc de trons'. Les productores HBO i Fresco Film rodaran algunes escenes de la sisena temporada al Castell de Santa Florentina i l'objectiu és aprofitar l'èxit televisiu de la sèrie en benefici del municipi. El pla de màrqueting inclourà accions de comunicació institucional i es treballarà per esprémer el potencial comercial del municipi amb la creació de productes que traslladin els visitants als Set Regnes. Actualment, les visites al castell ja han notat un augment important i el municipi es prepara per estar a l'altura dels eventuals turistes des del punt de vista cultural, històric i arquitectònic.

L'Ajuntament de Canet de Mar informa que s'està seguint amb detall el desenvolupament del projecte  a la ciutat de Girona, on fa setmanes que s'està muntant tot l'operatiu per començar a rodar aquest setembre. El consistori assegura que col·laborarà en tot allò que sigui possible per "no deixar passar una oportunitat com aquesta per situar Canet al món".