Societat 18/03/2011

Cap de setmana preprimaveral

El sol dominarà amb poques excepcions i les temperatures se situaran entre els 15 i els 20 graus al migdia

Miquel Bernis
1 min

BarcelonaAvui, demà i diumenge el cel continuarà amb pocs núvols. El cap de setmana apunta a temps estable, només amb algunes nuvolades en punts de muntanya. El sol tampoc està garantit del tot diumenge a primera hora a la costa central i a la Costa Daurada, però els núvols que hi puguin aparèixer sempre seran força trencats i en cap cas deixaran precipitacions.

Els migdies seran gairebé de primavera: no se superaran els 20 graus però la majoria de termòmetres s’hi acostaran, i al centre de la jornada a molts indrets us sobrarà la jaqueta. Als matins en canvi encarà farà fred i a l’interior les temperatures se situaran entre els 0 i els 5 graus a primera hora. La tramuntana bufarà a l’Empordà durant bona part del cap de setmana i en canvi el mestral perdrà intensitat a l’Ebre.

Compte, però, perquè dilluns, que comença oficialment la nova estació, les temperatures tornaran a baixar. Començarem la setmana que ve amb 3 o 4 graus menys i amb dies mig ennuvolats, fins i tot amb ruixats dispersos. La primavera encara no es consolida.

stats