SOCIETAT
Societat 05/05/2011

L'exconsellera Capdevila afirma que Cleries menteix

ERC demanarà revisar un per un els 30.000 expedients de beneficiaris de la llei de la dependència que el conseller diu haver trobat al departament

Redacció
1 min

BarcelonaL'exconsellera Carme Capdevila, responsable de desplegar la llei de la dependència en l'etapa de l'anterior Govern, ha respost a les declaracions fetes al Parlament pel conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries. Capdevila no s'ha mossegat la llengua: "El conseller continua en la línia de dir mentides per tapar la seva ineficàcia a l'hora de desplegar la llei de la dependència". La diputada d'ERC ha assegurat que en la seva etapa no es van perdre expedients, en referència a l'anunci de Cleries, que havia dit prèviament que al departament s'havien trobat 30.000 expedients de dependents sense tramitar.

ERC demanarà una revisió dels expedients que Cleries diu haver trobat en les instal·lacions de Benestar Social i Família. "Els mirarem un per un", ha anunciat l'exconsellera Capdevila, que atribueix la troballa feta per l'actual conseller als expedients de les persones beneficiàries de la llei de dependència que han mort.

stats