Societat 18/11/2012

Joan Carles Ollé, reelegit degà del Col·legi de Notaris de Catalunya

La llista guanyadora ha obtingut el 61% dels suports i s'ha imposat a la presidida per Almudena Castro-Girona

Ara
1 min
Joan Carles Ollé i Favaró

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El Col·legi de Notaris de Catalunya ha donat per tancat aquest diumenge el seu procés electoral amb la reelecció de Joan Carles Ollé i Favaró som a degà. Del total de 407 vots emesos (87% del total de notaris de Catalunya), la candidatura guanyadora n’ha rebut 247 (61%), mentre que la llista encapçalada rebuts Almudena Castro-Girona ha obtingut 148 vots (39%). El cens electoral eren els 468 notaris en actiu d’arreu de Catalunya.

La nova junta, que mantindrà un total de nou membres i representativitat dels districtes notarials de les quatre províncies catalanes, comptarà amb dues noves incorporacions en relació madat anterior:Susan Marsinyach i Marta Clausi. L'objectiu, asseguren, és donar més presència a dos perfils cada cop més presents entre el notariat: les dones i els joves.

Joan Carles Ollé i Favaró ha estat degà-president de la institució durant els darrers quatre anys, després de guanyar les eleccions anteriors, celebrades el desembre de 2008. Nascut a Ulldecona (Tarragona) fa 53 anys, és Llicenciat en Dret i en Filologia Hispànica per la Universitat Central de Barcelona. Notari des de 1985, actualment amb plaça a Barcelona, Ollé també és president del Grup de Treball en l’Àmbit Jurídic de la Generalitat de Catalunya, president de la Secció d’Harmonització de la Comissió de Codifició del Codi Civil català, vicepresident de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya i president de la Fundació dels Notaris de Catalunya.

stats