PROTESTES AL CARRER
Societat 05/08/2011

Una vintena de ferits en la càrrega policial contra els 'indignats' a Madrid

La policia va dissoldre per la força la concentració que s'havia format davant del ministeri de l'Interior, d'un miler de persones. Hi ha tres detinguts

Efe
1 min
'Indignats' ferits en la càrrega policial de Madrid / EFE

MadridUna vintena de ferits, entre ells set policies, i tres detinguts. És el balanç de la càrrega policial d'aquest dijous a la nit contra els indignats de Madrid. Els agents van dissoldre per la força un miler de persones que s'havien concentrat davant del ministeri de l'Interior per protestar pel bloqueig a l'acampada que volien fer a la Puerta del Sol, d'on van ser desallotjats dimarts.

Per aquest divendres s'esperen més mobilitzacions, a partir del migdia davant el ministeri de l'Interior.

Els manifestants van arribar al ministeri procedents de la marxa que feien des de la Gran Via. Més de vint furgonetes de la Unitat d'Intervenció Policial van aparèixer quan els indignats es van acostar a l'edifici ministerial per penjar-hi un rètol que deia "Islàndia és l'exemple".

Fonts del moviment 15-M han assegurat que la càrrega policial va ser "violenta i injustificada", ja que no hi havia cap tipus de provocació per part dels manifestants. També han assegurat que almenys hi ha un detingut i diverses persones amb contusions en diverses parts del cos.

stats