Societat 22/11/2011

Nou carreteres secundàries de l'Alt Empordà continuen tallades per inundació

A banda, l'N-II està tallada a l'alçada de Calella en ambdós sentits a causa d'uns despreniments

Ara
1 min

BarcelonaAquest dimarts, es preveu complicat segons Protecció Civil des del punt de vista meteorològic. Ara mateix, hi ha nou carreteres de l'Alt Empordà que continuen tallades a causa de les fortes pluges que han assolat la comarca aquest dilluns.

Les carreteres tallades

Estracta de la carretera C-252 al seu pas pel Far d'Empordà, la C-31 a Vilamalla, la GIP-5129 a Vilafant, la GIV-6042 a Peralada, al GIV-6043 a Vilanova de la Muga, la GIV-6101 a Pau, la GIV-6226 a Vilaür i la GI-643 a Parlavà. A banda, la carretera N-II també està tallada, al seu pas per Calella, a causa d'uns despreniments. Durant la nit les pluges han continuat, però no hi ha hagut fets destacables.

Advertiment de Protecció Civil

Amb tot, Protecció Civil continua considerant la situació a les comarques gironines de risc. Les comarques més afectades són l'Alt Empordà, on a banda de les nou carreteres tallades s'ha suspès el transport escolar i l'assistència a les escoles, i el Pla de l'Estany, on tampoc no hi ha transport escolar tot i que sí hi ha servei d'escoles.

Bombers

Els Bombers han tingut una nit relativament plàcida i no han fet sortides destacades a causa de la pluja. Des de Protecció Civil es destaca que, durant la nit, una urbanització de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme) ha estat aïllada durant una estona perquè els accessos han quedat inundats. Poc després, però, la Policia Local ha aconseguit obrir vies per entrar-ne i sortir-ne.

stats