Publicitat
Publicitat

Salut

Casar-se engreixa?

Alguns canvis matrimonials com el matrimoni o el divorci poden influir en el nostre pes però no afecten igual homes que dones

Moltes dones es queixen que després de dir el "sí" comencen a guanyar pes. Aquesta és una situació força normal, segons dades d’un estudi d’un grup de nutricionistes de la Ohio State University, als EUA, que demostra que la majoria de dones tendeixen a guanyar pes just després de casar-se i que en el cas dels homes això passa quan es divorcien.
L’autor de l’informe, Dmitry Tumin, i el seu equip van estudiar els canvis de pes de més de 10.000 persones durant 22 anys, i una de les primeres conclusions que en van extreure és que el matrimoni fa guanyar pes a les dones. Els motius? Elles tendeixen a deixar de banda els seus hàbits saludables i cuidar de la parella. En canvi, ells adquireixen bons hàbits alimentaris quan estan en companyia. Per això, quan hi ha una separació, molts nutricionistes asseguren que els homes tornen als vells costums i per això és el moment en què ells s'engreixen.

Podeu llegir el reportatge complet a l' ARA PREMIUM.


Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de