Societat 21/07/2011

Catalunya Ràdio tindrà als migdies un programa distès d'esports

Un programa d'esports a la franja del migdia serà una de les novetats més destacades de la pròxima temporada de Catalunya Ràdio. L'espai encara no té nom, però s'estrenarà el 5 de setembre.

àlex Gutiérrez M.
2 min
Francesc Garriga ha fet la seva carrera a Catalunya Ràdio. Participa en diversos programes i en les transmissions de Puyal.

Barcelona.Catalunya Ràdio tindrà la temporada que ve un programa d'esports a la franja del migdia, entre la una i les dues. Es trenca així la competència directa que tenia amb l'humor de La segona hora , de RAC1, amb qui competia amb l'espai Tot és molt confús . Aquest canvi a la graella, operatiu des del setembre, farà que Pere Mas escurci una hora el seu programa i que s'emeti de dotze a una (quan l'emissora del grup Godó fa La competència , amb els Òscars).

Però l'humor no serà aliè a la proposta esportiva: el format que s'ha triat passarà per explicar "l'actualitat des d'un vessant desenfadat, amè, distès i fins i tot divertit", explicava ahir l'emissora en un comunicat. L'horari d'emissió permetrà connectar amb les rodes de premsa del Barça i de l'Espanyol.

L'encarregat de presentar el programa és Francesc Garriga, un periodista del planter de Catalunya Ràdio, per seguir el símil esportiu. Garriga ha estat un dels pilars del Tot gira els últims anys, és responsable de la secció humorística La repera d' El Club de la mitjanit i participa també en les transmissions de Joaquim M. Puyal.

Jordi Iturria, cap d'esports de Catalunya Ràdio explicava a l'ARA els motius per tirar endavant aquest programa: "Ara tenim un programa de reflexió i un d'informació, així que ens faltava una altra pota, que és la de l'espai de to més simpàtic, en què s'explica la cara B de la informació". I afegeix: "Teníem clar que no volíem repetir-nos".

Sílvia Cóppulo, al cap de setmana

D'altra banda, Sílvia Cóppulo deixarà d'encapçalar les tardes de Catalunya Ràdio, tal com va avançar aquest diari. En un primer moment, la periodista va proposar fer un programa informatiu a la franja del migdia. Però amb la decisió d'ocupar aquelles hores amb el nou programa esportiu i el Tot és molt confús , la continuïtat de Cóppulo a Catalunya Ràdio passaria perquè accepti l'oferta que se li ha fet per als caps de setmana.

stats