Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Cauen del web d'Interior quatre sospitosos després de ser identificats

Dues hores abans de la retirada dels fitxers, dos dels identificats han comparegut en una roda de premsa de la plataforma Alerta Solidària per criticar l'existència del web

Quatre dels sospitosos acusats de provocar disturbis durant la vaga general del 29-M que apareixien al web de delació ciutadana activat per Interior ja han sigut identificats, per la qual cosa els seus fitxers fotogràfics ja no consten a la xarxa. De fet, s'han esborrat aquesta tarda i en el seu lloc apareix ara el títol de "persona identificada".

Fonts d'Interior han afirmat que aquestes quatre persones, tres nois i una noia que figuraven al web de delació amb els números 2, 4, 29 i 53, han sigut   identificades gràcies a la col·laboració ciutadana. No obstant això, dues hores abans de la retirada dels fitxers, dos d'ells –el número 2 i el número 4– han comparegut en una roda de premsa de la plataforma independentista Alerta Solidària per criticar l'existència d'aquest web i identificar-se com algun dels sospitosos que hi apareixien.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de