Societat 02/05/2012

Cel clar i temperatures cada cop més altes

Tot i el fred i les boires d'aquest matí, avui serà un dia càlid i pràcticament sense núvols. Divendres serà el dia més insegur i amb més xàfecs de tarda de la setmana

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Tot i que a primera hora les temperatures han tornat a baixar per sota dels 10 graus gairebé arreu, avui serà un dia càlid, amb màximes de més de 20 graus a moltes comarques i sense necessitat de jaqueta al centre del dia. El dia ha començat amb boires al Vallès i a la Catalunya Central, i alguns núvols baixos costaners a l'Ebre i a les Illes, però a poc a poc el sol s'acabarà imposant arreu. A la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, però deixaran fins i tot menys xàfecs que ahir.

Els pròxims dies els ruixats i tronades de tarda tornaran a guanyar força. Demà a la tarda només plourà a Ponent i a l'interior del País Valencià, però divendres les tempestes de tarda s'estendran per moltes comarques interiors i de muntanya. Serà el dia amb més risc de pluja de la setmana. No hi haurà, en tot cas, cap dia de pluja general en el que queda de setmana, i en conjunt els dies vinents seran de sol. Les temperatures continuaran pujant i demà ja s'arribarà als 25 graus en alguns punts.

La previsió de cara al cap de setmana ha millorat respecte a les darreres actualitzacions dels models meteorològics: continuarà el temps amb més clarianes que no pas núvols, però a les tardes cauran tempestes al nord, bàsicament al Pirineu i àmbits de l'entorn. L'ambient es mantindrà càlid, amb matins frescos però migdies gairebé de màniga curta.

A www.ara.cat/meteo hi trobareu la previsió per al vostre municipi, ja actualitzada amb els mapes d'avui.

stats