Publicitat
Publicitat

Centenar de passatgers demandaran Ryanair per un retard de 12 hores a Maó

Els afectats, més de 180, asseguren que la companyia no els va oferir informació en cap moment sobre el que estava passant

Al voltant d'un centenar de passatgers ha decidit interposar una demanda civil contra Ryanair després d'un retard de 12 hores en un vol Menorca - Madrid per una avaria tècnica , que els va obligar a romandre a l'aeroport de l'illa balear sense rebre cap informació oficial per part de l'aerolínia .

Segons han informat fonts d'AENA a Efe , l'avió que havia de cobrir el vol RYR3057 tenia previst enlairar a les dotze del migdia , però per causes tècniques , el pilot , després de detectar una anomalia , va decidir avortar la maniobra .

Els passatgers van ser traslladats a la terminal de l' aeroport menorquí , on es van registrar escenes de tensió i de protesta , amb crits de " pocavergonyes " , " mans enlaire , això és un atracament " o "que els treguin la llicència " perquè no se'ls explicava el que estava passant ni com es resoldria la situació .

Unes de les 180 passatgeres afectades ha informat que un centenar d'ells ha decidit presentar una demanda civil contra l'aerolínia irlandesa , en què li demanen responsabilitats pel que ha passat , així com indemnitzacions per danys físics i morals . Segons la testimoni , que ha preferit no ser identificada , els membres de la tripulació no els van facilitar informació sobre el que succeïa , quina era l'avaria o com es resoldria .

Fins i tot la Policia i la Guàrdia Civil van haver d'intervenir per calmar els ànims i obligar a la companyia a posar un segell en les reclamacions dels passatgers perquè tinguessin validesa , i eren els que anaven informat al passatge .

La companyia irlandesa Ryanair s'ha negat a facilitar informació o a donar la seva versió sobre els fets , després de ser consultada per Efe .

Ryanair té oberta una investigació sobre els aterratges d'emergència per falta de combustible realitzats el passat 26 de juliol per tres avions de la companyia a l'aeroport de València .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de