Societat 19/05/2011

Els acampats esperen la decisió de la JEC a cops de cassoles

Convoquen una nova cassolada per aquest vespre i avisen que es quedaran digui el que digui la Junta Electoral

Efe
1 min

BarcelonaCentenars de persones es mantenen a la plaça Catalunya de Barcelona, mentre s'espera la decisió de la Junta Electoral Central (JEC), reunida per analitzar aquestes concentracions i la repercussió que puguin tenir en la campanya electoral. Els acampats han reiterat la seva intenció de seguir a la plaça, independentment de la decisió que prengui la Junta Electoral reunida a Madrid.

Diversos dels assistents han indicat a Efe que sigui quin sigui el veredicte, ells continuaran amb la seva protesta, si bé es preveu una decisió definitiva sobre això en una assemblea que tenen la intenció de celebrar en la nit d'avui.

"Si em diuen que me'n vagi, m'hauran de treure ells", ha dit en Ramiro, un dels membres de l'anomenada "comissió de difusió" del moviment de Barcelona.

Durant la tarda d'aquest dijous, diverses desenes de ciutadans s'han acostat als punts de recollida de firmes en suport a l'acampada per expressar la seva solidaritat, i al final del dia centenars de persones es trobaven a la plaça. Segons els acampats, la concentració ha aconseguit reunir fins ara prop de 50.000 signatures de ciutadans que secunden la "indignació" dels participants en la protesta que es disposen a passar la seva quarta nit a terra de la plaça barcelonina.

Com ja es va fer ahir, els acampats han convocat a través de les xarxes socials una nova cassolada que, segons preveuen, durarà fins a la celebració de l'assemblea.

stats