Universitats
Societat 30/06/2011

Centenars d'estudiants indignats amb la nota de Filosofia de la selectivitat

El grup de facebook 'Jo també estic indignat amb la nota de filosofia a selectivitat 2011' ja té més de 700 seguidors. Universitats diu, però, que la mitjana d'enguany en aquesta assignatura és la més alta dels últims cinc anys

Redacció
1 min

BarcelonaCentenars d'estudiants que van fer les proves de selectivitat a mitjans d'aquest mes no estan d'acord amb la nota que han tret l'examen de Filosofia i han creat un grup al facebook per expressar la seva queixa: "Jo també estic indignat amb la nota de filosofia a la selectivitat 2011".

El grup tenia més de 740 seguidors al vespre d'aquest dijous, dels més de 24.000 alumnes de batxillerat que van fer aquest any l'examen de filosofia, una de les assignatures comunes de la selectivitat. En els missatges al mur del grup, molts d'ells es queixaven que tenien una mitjana d'excel·lent en aquesta assignatura al batxillerat i la seva nota a la selectivitat havia estat de 5 o 6 en alguns casos, quan a més pensaven que els havia anat molt bé.

Fonts de la secretaria d'Universitats, responsable de la prova, assenyalaven que ara s'inicia el termini de revisió d'exàmens i que qualsevol valoració al respecte vindrà de les reclamacions que s'hi presentin. A més, van indicar que la nota mitjana de filosofia d'enguany és la més alta dels darrers cinc anys.

stats