Societat 05/05/2012

Dos detinguts a la manifestació antifeixista del Clot (Barcelona)

Centenars de persones es mobilitzen per reclamar el tancament del centre feixista 'Tramuntana'

Acn
1 min
Manifestació per reclamar el tancament del centre feixista 'Tramuntana' al Clot.

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut dos dels manifestants de la protesta antifeixista que ha tingut lloc aquest dissabte al matí al barri del Clot. Les detencions s'han produït en acabar la mobilització, quan una vintena dels manifestants s'han dirigit a la seu del centre social Tramuntana, d'orientació neofeixista, contra el que s'havia organitzat la protesta.

Un cordó policial dels Mossos ha impedit que el grup s'acostés al local del carrer de la Independència i han procedit a identificar sis dels manifestants, dels quals n'han detingut a dos per atemptat a l'autoritat, segons la policia. Els detinguts es troben a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Les Corts.

Convocats per la plataforma Unitat contra el feixisme i el racisme i desenes d'entitats veïnals, catalanistes i d'esquerres, centenars de manifestants havien desfilat sense incidents entre el mercat del Clot i el de Sagrada Família.

S'han viscut també moments de tensió quan els manifestants ha creuat el carrer de la Independència i han cridat consignes antifeixistes dirigint-se al local 'Tramuntana', a una illa de distància i protegit per desenes d'agents i vuit furgonetes dels Mossos.

stats