Societat 08/08/2011

Centenars de turistes s'enfronten a la policia en una zona de discoteques de Lloret de Mar

Policia Local i Mossos d'Esquadra han hagut de dispersar unes 400 persones que han envaït la carretera

Agències
1 min

Lloret de MarDesenes de joves de diverses nacionalitats s'han enfrontat aquesta matinada a la policia i han provocat disturbis i destrosses quan els agents intentaven dissoldre una concentració de més de 400 persones després del tancament de les discoteques de Lloret.

Segons han informat fonts policials, com cada dia a partir de les quatre, que és l'hora de tancament dels locals d'oci nocturn, les patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Lloret han procedit a dissoldre els joves que ocupaven l'avinguda Just Marlés, que travessa la principal zona d'oci de la població, i impedien el trànsit.

Davant la resistència d'algunes dotzenes d'aquests joves, especialment italians, a abandonar el lloc, agents de la Policia Local, dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Lloret i de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) han hagut d'intervenir perquè la multitud es dissolgués.

Alguns d'aquests joves turistes han rebut la policia amb el llançament d'ampolles i altres objectes i han provocat destrosses en el mobiliari urbà. Arran d'aquests incidents, ha estat detingut un jove francès de 23 anys com a presumpte autor d'un delicte de desordres públics que ha passat a disposició judicial.

stats