Societat 18/05/2011

Cervesa a preus anticrisi

Diversos bars de Barcelona llancen ofertes i abaixen el preu de la mitjana a un euro

Redacció
1 min
cervesa

BarcelonaDiversos bars de Barcelona han començat a comercialitzar les cerveses a preus anticrisi. Cada cop és més freqüent trobar una mitjana a un euro, el preu de fa 5 anys, gràcies als acords pactats entre els distribuïdors i els restauradors.

Segons explica El Periódico en un reportatge, algunes de les principals cerveseres han decidit retallar els preus amb la condició que se'n beneficiï el client. L'acord ha permès que centenars de bars i locals de restauració de la capital catalana mostrin cartells amb el missatge “cervesa a un euro”. Alguns, fins i tot, fan ofertes de mitjanes a 0,90 euros, que inclouen diverses marques: des de San Miguel a Moritz passant per Estrella, Budweisser i Amstel.

La reducció del preu de la popular beguda d'ordi ha de permetre combatre la caiguda del consum d'aquest producte i, a la vegada, incitar el client a prendre alguna cosa més en la seva estada al bar o restaurant.

La iniciativa va començar als bars traspassats a xinesos i cada cop s'estén a més locals de restauració, inclosos els ubicats en zones cèntriques com l'Eixample.

stats