"No volem tornar a ser el vagó de segona": CiU acusa Colau d'oblidar-se Sarrià-Sant Gervasi

Els convergents critiquen que la inversió del 2016 serà de 21.714.197 euros, 861.197 menys que l'any passat

CiU creu que el govern de Colau s'ha oblidat de Sarrià-Sant Gervasi i ha sortit aquest dijous en la seva defensa. El president del consell d'aquest districte , Jordi Martí, ha criticat la "inoperància" del regidor del consell executiu de la mateixa zona, Gerard Pisarello, i una suposada "inacció" generalitzada de l'equip de govern actual.

El regidor convergent lamenta, entre altres exemples, que Pisarello no hagi assistit als consells de barri de Les Tres Torres, Putxet i Farró i Sant Gervasi-Bonanova. En un  dur comunicat que ha emès CiU com a resum de la intervenció, critica que el dia 16 de novembre, el dia que es va celebrar el consell de barri del Putxet i el Farró, Pisarello va absentar-se'n "per reunir-se amb un col·lectiu de manters al seu despatx".

Martí també lamenta una disminució de 861.197 euros en les inversions al districte, i ho atribueix a que al Govern d'Ada Colau "no els interessa" el territori de Sarrià-Sant Gervasi. Els convergents han posat de manifest que la inversió de l'any 2015 va ser de 22.575.394€ i lamenten que enguany només rebran 21.714.197€. S'han queixat que " no volen tornar a ser el vagó de la cua" i han rivindicat que tenen dret a "gaudir dels mateixos serveis que la resta de barcelonins".

"Falta de qualitat democràtica"

El mateix regidor convergent ha acusat a Pisarello d'una falta de "qualitat democràtica", i revelen que han demanat reunir-se tres cops amb ell i " no han obtingut resposta". També ha acusat a l'executiu actual d'acumular queixes dels veïns, amb qui retreu que té una falta de diàleg.

Per últim, els convergents han elabortat un llistat de projectes que estan estancats a Sarrià-Sant Gervasi com el Poliesportiu de Les Planes o la Biblioteca de la Plaça Major de Sarrià.